El consultori del Dr. Pere Font i Roca, està situat a la Placeta Adelina Gregoriano, al costat del renovat Parc de Sant Jordi, un dels pulmons de la ciutat de Terrassa. La forma més senzilla d'arribar a aquesta placeta és per l'entrada del Parc de Sant Jordi que hi ha al carrer Pare Llaurador. Un cop a la placeta, podreu observar el consultori del Dr. Pere Font i Roca, en un dels vèrtexs de la placeta (concretament, veureu que és al local 2). Aquesta placeta està dedicada a la memòria d'una professora emblemàtica d'aquesta ciutat.

El centre, totalment nou, està dissenyat pensant sempre en la seva comoditat i en oferir els serveis de la forma més eficient, acurada i discretament possible, avui en dia. El primer que trobaran en accedir al consultori, és la recepció, on rebrà la millor atenció i l'informaran de tot el què necessiti. Tambè hi trobarà una acollidora sala d'espera abans de procedir a la visita.

El consultori disposa de dos despatxos, on el doctor l'atendrà. Aquests són el punt neuràlgic del consultori i en conseqüència, s'han adequat a la seva comoditat, fent-los els més confortables possible.

El consultori també inclou una àmplia sala d'exploració i una de monitors, completament equipades, on el doctor podrà visitar-la. El consultori compta amb material mèdic, de màxima actualitat tecnològica i qualitat, per assegurar el tractament que vosté es mereix. També hi ha un laboratori on la nostra especialista, analitzarà les citologies, per donar-li els resultats de la forma més ràpida i fiable possible.

El consultori disposa d'un climatitzador central per assegurar que sempre estarà a la temperatura més adient durant les visites, també trobarà diversos sanitaris a la seva disposició, així com espais on canviar-se amb total privacitat, tot pensant sempre en la seva màxima comoditat. Com podrà observar, el consultori disposa d'una gran lluminositat i amplitud espaial.