Dieta de 1500 calories


Dilluns:

Esmorzar: Una tassa (150 gr.) de llet sola o amb cafŔ o te, sense sucre.

Una llesca de pa torrat de 25 gr. amb 5 gr. de melmelada.

150 gr. de fruita fresca.

Dinar: 200 gr. de mongetes seques estofades o llenties cuinades sense patates.

150 gr. de vedella a la graella amb amanida (75 gr. d'enciam i 75 gr. de tomÓquet).

Una llesca de pa de 25 gr.

150 gr. de fruita fresca.

Sopar: 200 gr. de sopa de fideus, clareta.

Una truita a la francesa de dos ous.

150 gr. de llenguado a la planxa.

Una llesca de pa de 25 gr.

150 gr. de fruita fresca.


Dimarts:

Esmorzar: Una tassa (150 gr.) de llet sola o amb cafŔ o te, sense sucre.

Una llesca de pa torrat de 25 gr. amb 5 gr. de melmelada.

150 gr. de fruita fresca.

Dinar: 180 gr. de melˇ amb 50 gr de pernil serrÓ (solament el magre) o 150 gr. de peix blanc bullit.

Amanida d'espÓrrecs, tomÓquet, ceba i escarola (200gr.).

Un filet de vaca o xai rostit (150 gr.).

Una llesca de pa de 25 gr.

Iogurt (amb sacarina) o 150 gr. de fruita fresca.

Sopar: Un ou passat per aigua.

150 gr. de mongeta tendra amb tomÓquet.

150 gr. de lluš arrebossat.

Una llesca de pa de 25 gr.

100 gr. de formatge de Burgos.


Dimecres:

Esmorzar: Una tassa (150 gr.) de llet sola o amb cafŔ o te, sense sucre.

Una llesca de pa torrat de 25 gr. amb 5 gr. de melmelada.

150 gr. de fruita fresca.

Dinar: 150 gr. de calamars en la seva tinta o 150 gr. de besuc al forn.

200 gr. d'amanida d'enciam, tomÓquet, cogombres, ceba, etc.

150 gr. de pollastre rostit.

Una llesca de pa de 25 gr.

200 gr. de fruita fresca.

Sopar: 150 gr. de brou de carn (pastilla).

150 gr. de verdures cuites.

150 gr. de llucet en salsa verda.

Una llesca de pa de 25 gr.

150 gr. de fruita fresca o un iogurt (amb sacarina).


Dijous:

Esmorzar: Una tassa (150 gr.) de llet sola o amb cafŔ o te, sense sucre.

Una llesca de pa torrat de 25 gr. amb 5 gr. de melmelada.

150 gr. de fruita fresca.

Dinar: 200 gr. d'espÓrrecs de llauna amb salsa vinagreta.

200 gr. de paella d'arr˛s amb carn.

50 gr. de formatge de Burgos.

Una llesca de pa de 25 gr.

150 gr. de fruita fresca.

Sopar: 150 gr. de sopa de pasta, clareta.

Una truita de dos ous amb 100 gr. de xampinyons.

150 gr. de lluš arrebossat.

Una llesca de pa de 25 gr.

100 gr. de fruita fresca.


Divendres:

Esmorzar: Una tassa (150 gr.) de llet sola o amb cafŔ o te, sense sucre.

Una llesca de pa torrat de 25 gr. amb 5 gr. de melmelada.

150 gr. de fruita fresca.

Dinar: 150 gr. de macarrons, amb una cullerada d'oli amb tomÓquet (50gr.).

150 gr. d'amanida d'enciam, tomÓquet, cogombres, ceba, espÓrrecs, sense oli.

150 gr. de bacallÓ cuit amb 100 gr. de patates o 200 gr. de xai rostit.

Una llesca de pa de 25 gr.

150 gr. de fruita fresca.

Sopar: 200 gr. de col-i-flor cuita, amanida amb una cullerada d'oli i vinagre.

250 gr. de salsitxes de Frankfurt a la planxa, amb 150 gr. de pebrots rostits o 150 gr. de llenguado arrebossat.

Una llesca de pa de 25 gr.

125 gr. d'arr˛s amb llet.


Dissabte:

Esmorzar: Una tassa (150 gr.) de llet sola o amb cafŔ o te, sense sucre.

Una llesca de pa torrat de 25 gr. amb 5 gr. de melmelada.

150 gr. de fruita fresca.

Dinar: 200 gr. de bledes bullides.

250 gr. de broqueta de vedella (magre, fetge, ronyˇ) a la brasa amb 50 gr. de patates fregides.

Una llesca de pa de 25 gr.

150 gr. de fruita fresca.

Sopar: 150 gr. de sopa de fideus, clareta.

Una hamburguesa d'un ou i 125 gr. de carn de vaca trinxada, amb 100 gr. d'escarola i 100 gr. de tomÓquet.

Una llesca de pa de 25 gr.

150 gr. de fruita fresca.


Diumenge:

Esmorzar: Una tassa (150 gr.) de llet sola o amb cafŔ o te, sense sucre.

Una llesca de pa torrat de 25 gr. amb 5 gr. de melmelada.

150 gr. de fruita fresca.

Dinar: 80 gr. d'arr˛s cuit amb 150 gr. de xampinyons.

150 gr. d'amanida d'enciam, tomÓquet, espÓrrecs, cogombre amb una cullerada d'oli.

150 gr. de mero en salsa de tomÓquet.

Fruita fresca i una llesca de pa de 25 gr.

Sopar: Dos ous remenats amb 150 gr. de tomÓquet.

150 gr. de fetge de vaca a la planxa.

Una llesca de pa de 25 gr.

Crema catalana (100 gr.) o 250 gr. de fruita.


Aliments permesos

Llet i productes lÓctics: Llet natural, preferiblement descremada, sense sucre. Pot prendre's sola o amb cafŔ, te o malta. Formatge de Burgos. Matˇ. Iogurt sense sucre.

Carns: ( Sense greix ) Vedella. Vaca. Pollastre. Llebre. Conill. Fetge. Ronyons. Cor. Menuts. Cervell. Pernil.

Peixos: ( No greixosos ) Llenguado. Lluš. Llucets. Gall. Llobarro. Mero. Truita de riu. Rap. BacallÓ fresc. Calamars. Rajada. Congre. Besuc. Palomida.

Verdures: Api. Espinacs. Bledes. Col-i-flor. Col. Col de Brussel.les. Col llombarda. Mongetes tendres. Escarxofes. EspÓrrecs. Enciam. Escarola. Pebrots. TomÓquets. Raves. Cogombres. AlbergÝnies. Pastanagues.

Fruites: Albercoc. Caqui. Cireres. Xirimoia. Maduixes. Maduixots. Magrana. Llimona. Taronja. Poma. PrÚssec. SÝndria. Pera. Nespres. Sucs de fruites.

Pastes i farines: Sols en les quantitats permeses.

Confiteria i pastisseria: No.

Greixos i salses: No.

Condiments: Llimona. Herbes aromÓtiques (farigola, llorer, fonoll). All. Julivert. Ceba. Mostassa. Pebre. Bitxo. Pebre vermell.

Begudes: Sols aigua i preferiblement fora dels Ópats.


Aliments prohibits

Llet i productes lÓctics: Llet condensada o concentrada. Nata. Mantega. Formatges grassos.

Carns: Porc. Xai. Embotits. Carns fumades i salades.

Peixos: Tots els peixos grassos. Sardines. Arengades. Tonyina. Anguila. Conserves.

Verdures: Faves. Mongetes seques. Cigrons. Llenties. Patates. Moniato. Olives.

Fruites: PlÓtan. Ra´m. Figues. Panses. Nous. Prunes de confitar. DÓtils. Ametlles. Avellanes. Cacauets. Castanyes. Xufles.

Pastes i farines: En general totes. Sols se'n poden prendre en quantitats permeses. Inclosos els flocs d'avena i crispetes de blat de moro.

Confiteria i pastisseria: Tota. Mel i gelats inclusivament.

Greixos i salses: Mantega. Margarina. Oli (excepte en quantitats permeses). Maionesa. All-i-oli.

Condiments: Tots els no mencionats en els aliments permesos. El vinagre, amb moderaciˇ, es pot fer servir.

Begudes: Totes, excepte l'aigua i les gasoses preparades sense sucre.


Tornar als documents