Dr. Pere Font i Roca


El consultori del Dr. Pere Font i Roca, és un centre especialitzat en Ginecologia i Obstetrícia, equipat amb els aparells mèdics necessaris per a la recerca i diagnòstic de les malalties pròpies de la dona, ja sigui embarassada o no.


La Ginecologia és una branca de la medicina que estudia l'aparell genital de la dona, amb la fisiologia i la patologia que li són pròpies. És a dir, com funciona, perquè no funciona correctament, les seves malalties i com guarir-les.

L'Obstetrícia és una part de la medicina que tracta la gestació, el part i el puerperi, o sigui, el desenvolupament de l'embrió/fetus, que estigui bé, que la mare suporti correctament l'embaràs, que tingui el millor part possible per ella i el nadó i que es recuperi el més satisfactòriament després del part.


Consultori del Dr. Pere Font i Roca


El consultori del Dr. Pere Font i Roca, compta amb el propi doctor, que és un metge especialista en Ginecologia i Obstetrícia, una infermera amb tasques d'atenció a la pacient i de laboratori, i dues auxiliars clíniques, oferint sempre una atenció personalitzada, el més ràpida, pràctica i fiable que sigui factible.


A part del doctor i personal sanitari, el consultori del Dr. Pere Font i Roca està dotat d'uns serveis diagnòstics ràpids i precisos, donant-li així la màxima comoditat en les seves visites.


Per concertar hora de visita sols cal que telefoni al número 93.780.80.58 (2 línies disponibles), qualsevol dia laborable de 10 a 1 hores del matí i de 4 a 8 hores de la nit.


Si es tracta d'una urgència, telefoni al mateix número de telèfon i personalment l'atendrem o el contestador automàtic li dirà com localitzar-nos.


El nostre E-mail és 13901pfr@comb.cat.


És el/la visitant nš